Shipping & Returns

Untitled Document

Blej.com, perdor posten shteterore ne dergesat e porosive qe behen brenda apo jashte vendit.


Cmimet e postimit
Pas futjes se produktit tuaj te deshiruar ne shporten tuaj ( shopping cart), thjesht klikoni te checkout ( pagesa) dhe zgjidhni adresen ku porosia do te dergohet, e cila mund te jete e ndryshme ose e njejte nga adresa e porositesit. Zgjidhni llojin e postimit dhe sistemi e kalkulon automatikisht tarifen qe duhet te paguani per postimin.


A mund ta kontrolloni statusin e porosise suaj?
Po ju mund ta kontrolloni statusin e porosise suaj duke klikuar tek linku perkates.


A mund ta anuloni porosine tuaj?
Po. Porosine tuaj mund ta anuloni vetem nese ajo nuk eshte postuar. Nese ajo eshte postuar , porosia nuk mund te anulohet.


Per sa kohe e marr mallin e blere?
Per mallerat qe ndodhen ne gjendje , postimi behet brenda 48 oreve. Ju do ta merrni porosine ne varesi nga vendi ku mallerat dergohen , apo dhe nga lloji i postes se zgjedhur. Mallerat qe postohen me poste te zakonshme mberrijne tek bleresi brenda dy javesh, ndersa mallerat qe porositen me poste ekspres, mberrijne tek marresiĀ  brenda pese ditesh pas dites se postimit. Disa mallera te caktuar mund te kerkojne nje kohe ekstra per te mberritur.


A mund te dergoj mallera tek miqte e mij?

Po. Mjafton qe tek adresa e marresit te shenohet adresa e mikut tuaj qe ne kete rast eshte e ndryshme nga adresa e atij qe ben pagesen.

A mund te kthej nje mall qe kam blere?
Po mund te kthehet ne raste te vecanta. Per kete duhet te kontaktoni me enen e emailit me sherbimin e porosive qe te autorizoje kthimin. Ne rastet kur kthimi autorizohet , ju u kthehet vlera e plote e parave qe keni paguar per mallin, taksen dhe pagesen e postimit.

Back
Your IP Address is: 54.163.39.19