Shtigje lufte

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Lufta e dytë botërore. Kanani një luftëtar i famshëm në të gjithë krahinën e Pezes dhe Shabani një fshatar i vuajtur, përballojnë të gjithë djegjet dhe shkatërimet e fshatit dhe me heroizmin e tyre ngrenë popullin në një hakmarrje të madhe.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Myrteza Fushekati, Krisanthi Kotmilo, Koco Tollko

Aktorë: Timo Flloko, Robert Ndrenika, Petrika Gjezi, Ndrek Luca, Pandi Raidhi, Rikard Ljarja, Niko Kanxheri, Minella Borova, Guljelm Radoja, Birce Hasko, Elida Cangonji, Florilda Manushi, Albert Verria, Liza Laska, Sandër Prosi.

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Safet Kurti, Skënder Plasari
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1974
Kohëzgjatja: 90 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 20 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Customers who bought this product also purchased...

Your IP Address is: 54.163.39.19