Nje gjeneral kapet rob

$12.95

Përshkrimi: Një fshat i bukur bregdetar. Çeta vullnetare e fshatit gjatë stërvitjes ushtarake ndez fantazinë e fëmijëve. Duke imituar të rriturit dhe duke imagjinuar veten në një kohë lufte, ata ndahen në dy grupe dhe nisin një lojë mjaft tërheqëse. Spikat trimëria e "gjeneral" Batos dhe e Gonit.

Bashkëpunëtorë: Lionel Konomi, Sali Allmuça, Marika Vila, Xhevat Behri

Aktorë: Florenc Skendaj, Enkela Doracaj, Eptan Lohja, Enrik Gjoka, Genc Dautaj, Gent Strazimiri, Endri Lulo

Vlerësime: Filmi u nderua me çmim të veçante në Festivalin XI Ndërkombëtar të Filmave për të rinj dhe fëmijë në Xhifoni Vale Piana, Salerno, Itali 1982.

Regjia: Spartak Pecani
Skenari: Skender Hasko, Nexhati Tafa
Muzika: Aleksander Lalo
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 50 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184