Pranvere ne Gjirokaster

$12.95

Përshkrimi: Film muzikor. Dy të rinj që e kanë njohur njëri tjetrin gjatë një aksioni rinie, po martohen. Rrugës për në shtëpinë e nuses, dhëndëri dhe krushqit udhëtojnë nëpër qytete ku ndihen pëgatitjet për festivalin folklorin të Gjirokastrës. Pas ceremonisë së martesës, nusja merr pjesë në festival.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Arben Basha, Donika Muçi, Koço Tollko

Aktorë: Ilia Shyti, Luftar Pajo, Drini Hila, Majlinda Berxolli, Bernard Kokalari, Sotiraq Bratko, Selma Sotirllari, Gjon Vata, Theofil Haxhijani, Petro Kosta, Perika Gjezi

Regjia: Muharrem Fejzo
Skenari: Kiço Blushi
Muzika: folk
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1978
Kohëzgjatja: 86 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 11 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Customers who bought this product also purchased...

Your IP Address is: 54.167.83.233