Fjalor i madh Italisht-Shqip

$50.00

Titulli
Fjalor i madh Italisht-Shqip
50 mijë fjalë, 145 mijë shembuj dhe shprehje, 1080 fjalë të urta
Autorët
Abedin Preza
Ervin Preza
Shtëpia botuese
ELena Gjika
f. 1804
Pesha: 2.8 kg.

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 8lbs
  • 10 Units in StockThis product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184