Fjalori i Gjuhes Shqipe

$50.00

Titulli: Fjalor i gjuhës shqipe (2006)
Fjalor për të gjithë me rreth 48,000 fjalë.
Autorë: Jani Thomai, Miço Samara, Pavli Haxhillari, Hajri Shehu, Thanas Feka, Valter Memisha, Artan Goga.
Botuese: Akademia e Shkencave e Shqipërisë: Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë
Vendi & Viti: Tiranë, 2006
fq. 1252
Formati: 21 cm, me kopertinë të trashë
Pesha: 2.68 Kg
ISBN: 99943-817-5-X

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 6lbs
  • 34 Units in StockThis product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184