Ballkani i Jugut

$7.95

 

Titulli: Ballkani i Jugut
Autorët: Ismail Kadare; Predrag Simic; Ljubomir Frckovski; Ylber Hysa
Perktheu : Ukzenel Buçpapaj
Shtëpia botuese: Onufri
Viti: 2001
Fr. 112, 21 cm
Pesha: 0.2 kg
ISBN 99927-45-50-9

Mbi librin

Kohët e fundit, Ballkani i Jugut është bërë pikë fokusi për interesin evropian dhe amerikan në mbarë rajonin e Ballkanit, me një konflikt të intensitetit të ulët në Serbinë Jugore, një situatë me siguri të paqëndrueshme në Kosovë dhe rrezik të madh që ka përballuar sovraniteti i FRYOM-it në krejt ekzistencën e saj të shkurtër. Këto zhvillime meritojnë vëmendje serioze. Autorëve të këtij libri u është kërkuar të trajtojnë të njëjtën tufë çështjesh lidhur me vizionin e tyre për të ardhmen e Evropës Juglindore. Veçmas, ata janë lutur të shprehin mendimet e tyre, rolin e komunitetit ndërkombëtar dhe pengesat kyçe të stabilitetit në rajon. Ani pse qasjet e tyre gjatë përgjigjeve ndryshojnë shumë, secili syresh ka arritur të parashtrojë problemet, vështirësitë dhe mënyrat e zgjidhjeve të tyre.


Sold Out
  • Shipping Weight: 2lbs
  • 0 Units in Stock
  • Manufactured by: ONUFRIThis product was added to our catalog on Wednesday 18 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52