Qyteti me i ri ne bote

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Fatmiri i vogël, prindërit e të cilit kanë punuar në një kantjer ndërtimi, ëndërron të ndërtojë edhe vetë një qytet. Për këtë i ndihmon kujdestarja e kopshtit dhe një punëtor që u sjell të gjithë shokëve të tij vegla pune. Ndërtohet kështu, brenda oborrit të një kopështi, qyteti më i ri i botës dhe zbulohen ëndrrat dhe karakteret fëminore.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Azis Karalliu, Shpresa Papapavllo, Ilir Gjata

Aktorë: Roza Anagnosti, Ilia Shyti, Alket Mato, Saimir Koka, Genc Basha, Aurora Kati, Qirjako Faniko, Selma Sotillari, Mira Bedalli, Rudina Kajca, Melpomeni Çobani, Drita Haxhiraj, Pavlina Mani

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Muharrem Skënderi
Muzika: Gjon Simoni
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1974
Kohëzgjatja: 47 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 24 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91