Kryengritje ne pallat

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Dy vëllezërit e përkëdhelur, Qestori dhe Erleti, shpesh prishin lodrat e shokëve dhe braktisen nga ta. Një natë, Qestori sheh në ëndërr sikur lodrat bëjnë kryengritje duke e akuzuar atë dhe të vëllanë për pakujdesi ndaj lodrave. Pas kësaj, vëllezërit ndryshojnë sjelljen e tyre me shokët dhe lodrat.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Myrteza Fyshekati, Androniqi Vangjeli, Koço Tollko

Aktorë: Ilir Çelia, Kristaq Burdhima, Eli Lazri, Robert Ndrenika, Mimika Luca, Violeta Adhami, Alida Prela, Artan Kardhashi, Ruben Herri, Arben Murraj.

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Bedri Dedja, Peçi Dado
Muzika: Tish Daija
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1972
Kohëzgjatja: 32 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52