ABC...ZH

$12.95

Fëmijët pregatiten të shkojnë në klasën e pare.
Ne, klasë mesuesja u meson germat e para. Ajo punon me durim me fëmijet.
Jepen preokupimet e fëmijëve në shkollë dhe në shtepi. Aspekte nga eskursionet dhe lojrat gjate pushimi.
Skenari: Peçi Dado, Zhanfise Keko
Regjisore: Xhanfise Keko
Operator: Niko Theodhosi
Muzika: Nina Harito
Filmi është realizuar me nxenesit e shkolles 8 vjecare "Konferenca e Pezës@, Tiranë. Mësuese: Henrjeta Bimbashi.

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 50 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184