Dollia e dasmes sime

$12.95

Përshkrimi: Ekranizim i novelës "Nusja e humbëtirës". Bela përgatitet të shkojë nuse në shtëpinë e Ganiut, të fejuarit të saj që do të dalë partizan në mal. Ngjarjet zhvillohen gjatë udhëtimit të karvanit të nuses i cili gjen rrugës një partizan të plagosur. Ganiu ndihmon partizanin dhe e le Belën në shtëpinë e tij. Bela vendos të dalë partizane që ditën e parë të nusërisë.

Bashkëpunëtorë: Pellumb Kallfa, Kleo Nini, Nazmie Sula, Koco Tollko

Aktorë: Majlinda Gjodede, Demir Hyskja, Viktor Zhusti, Thimi Filipi, Ilia Shyti, Margarita Xhepa, Marie Logoreci, Edmond Budina, Lutfi Hoxha, Selma Sotillari, Marika Kallamata, Petraq Taçi, Zef Nikolla

Regjia: Mark Topallaj
Skenari: Ruzhdi Pulaha
Muzika: Hajg Zaharjan
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1978
Kohëzgjatja: 64 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 12 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233