Tomka dhe shoket e tij

$12.95

Përshkrimi: Tomka është një djalë i vogël që i pëlqen të luajë me top së bashku me shokët e tij. Por fushën e futbollit e marrin nazistët që kanë hyrë në qytet. Tomka, nën kujdesin e të rriturve, fillon të organizojë aksione kundër kampit ushtarak që është dislokuar në fushën e tyre të dikurshme të lojës.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Shyqyri Sako, Shpresa Papapavllo, Vangjel Leka

Aktorë: Sotiraq Çili, Pavlina Oça, Zehrudin Dokle, Xhelal Tafaj, Enea Zhegu, Herion Mustafaraj, Genci Mosho, Artan Puto, Selma Sotillari, Flamur Ilia

Vlerësime: Çmim të posaçëm në Festivalin e VIII Ndërkombëtar të Filmit për fëmijë e të rinj, së bashku me filmin "Beni ecën vetë" në Giffoni, Salerno, Itali 1978.

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Nasho Jorgaqi
Muzika: Aleksandër Lalo
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1977
Kohëzgjatja: 72 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 43 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52