Shembja e Idhujve

$12.95

Përshkrimi: Ekranizim i romanit me të njëjtin titull. Mësuesi i fshatit ka përballë një kryeplak fanatik, priftin Engjëll dhe një kapter policie që i shkaktojnë shumë vështirësi në punën e tij për edukimin e fëmijëve. Malësorët e varfër gjënden midis dilemave, pasi ata kanë qënë të detyruar tu nënshtrohen bestytnive dhe pushtetit të dekompozuar. Kryeplaku dhe kapteri bëjnë plane për të vrarë mësuesin.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Arben Basha, Donika Muçi, Asim Raxhimi

Aktorë: Llazi Serbo, Genc Metohu, Luan Qerimi, Lazer Filipi, Serafin Fanku, Kadri Roshi, Robert Ndrenika, Ferdinand Radi, Çesk Vuksani, Lec Bushati, Rudina Rjolli, Guljelm Radoja, Sali Doçi, Fiqirete Basha, Veli Radi

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Skënder Drini
Muzika: Fehim Ibrahimi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1977
Kohëzgjatja: 17 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184