Njeriu me top

$12.95

Përshkrimi: Ekranizim i romanit me të njëjtin titull të Dritëro Agollit. Mato Gruda, jeton në hasmëri me familjen e plakut Mere Fizi. Mato ka fshehur një top të cilin ëndërron ta përdorë kundër Mere Fizit dhe ka marrë në shtëpi si rob edhe një Italian që e thërret Agush dhe që i mëson përdorimin e topit. Kështu zbulohet e fshehta e një fshatari që lidhet me zor me luftën.

Bashkëpunëtorë: Lionel Konomi, Kleo Nini, Neriman Furxhi, Flora Uka

Aktorë: Timo Flloko, Elida Cangonji, Stavri Shkurti, Drita Pelingu, Zef Bushati, Kadri Roshi, Thimi Filipi, Birçe Hasko, Enea Zhegu, Sandër Prosi, Piro Qiqi, Pandi Siku, Drini Hila, Petraq Xhillari, Nikolla Llambri, Alfred Bualioti, Mehmet Bala, Thoma Basha

Regjia: Viktor Gjika
Skenari: Viktor Gjika
Muzika: Limoz Dizdari
Producent: Shqipëria e re
Viti: 1977
Kohëzgjatja: 86 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184