Nje udhetim i veshtire

$12.95

Përshkrimi: Miti, një punëtor i vjetër dhe Sokoli, një shofer i ri, bëjnë gjithë përpjeket për të transportuar në rrugë të vështira që nga porti i Durrësit deri në një uzinë të rëndësishme një kullë të lartë metalike, që nuk e merr dot asnjë tjetër përsipër.

Bashkëpunëtorë: Jovan Kondakçiu, Arben Basha, Manushaqe Halili, Fahri Jukniu

Aktorë: Demir Hyskja, Pandi Siku, Sotiraq Çili, Elez Kadria, Vangjel Heba, Hysen Bashysa, Pavlina Leka, Milto Profi, Xhemal Seja, Spiro Urumi

Regjia: Petrit Llanaj, Xhezair Dafa
Skenari: Petrit Llanaj, Bashkim Hoxha
Muzika: Shaqir Kodra
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1977
Kohëzgjatja: 53 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184