Cirku ne Fshat

$12.95

Përshkrimi: Agroni është një klloun i njohur cirku që bezdiset nga rokopuja e kafshëve të cirkut. Shemshedini është i mendimit t i largojë fare këto kafshë nga cirku dhe kështu fillojnë e përfundojnë shumë peripeci humoristike ku edhe kafshët e stërvitura hyjnë në konflikt me njerëzit.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Shyqyri Sako, Neriman Furxhi, Xhevat ehri

Aktorë: Arben Shaka, Shpresa Garuci, Skender Sallaku, Enver Dauti, Pellumb Dervishi, Lec Vuksani, Hasan Fico, Ramazan Njala

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Skender Plasari, Kujtim Gjonaj
Muzika: Ferdinand Deda
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1977
Kohëzgjatja: 70 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91