Zonja nga Qyteti

$12.95

Përshkrimi: Vendimi i Ollgës për të jetuar me Melin, vajzën e saj që punon si ndihmësmjeke fshati, kthehet në situata plot peripeci. Pas një panairi të tërë letërkembimi për të gjetur një dhëndër qyteti, Ollga i prezanton Melit, Koçin, që hiqet si artist i vërtetë. Por Meli ka rënë në dashuri me Bujarin dhe nuk shkulet nga fshati.

Bashkëpunëtorë: Lionel Konomi, Arben Basha, Androniqi Vangjeli, Asim Raxhimi

Aktorë: Violeta Manushi, Raimonda Bulku, Stavri Shkurti, Pandi Raidhi, Yllka Mujo, Piro Kita, Sotiraq Bratko, Vasillaq Vangjeli

Vlerësime: Piro Milkani dhe Violeta Manushi nderohen në festivalin e II të Filmit Shqiptar 1977 me medaljen e festivalit.

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Ruzhi Pulaha
Muzika: Agim Krajka
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1976
Kohëzgjatja: 93 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233