Toke e Pergjakur

$12.95

Përshkrimi: Ngjarjet zhvillohen në tre kohë të ndryshme. Në fillim vritet Miti, babai i Gjergjit të vogël, në mbrojtje të tokës që arrin ta marrë beu. Pastaj bëhet protagonist Gjergji, që ndeshet në mullirin e fshatit me forcat italiane, ku vritet edhe beu edhe mullisi i fshatit. Në pjesën e tretë tregohet për reformën agrare dhe kthimin e tokës te djali i Mitit, Gjergji.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Shyqyri Sako, Krisanthi Kotmilo, Vangjel Leka

Aktorë: Margarita Xhepa, Kadri Roshi, Pandi Raidhi, Petrika Gjezi, Niko Kanxheri, Vasillaq Vangjeli, Xhemil Tagani, Kristaq Burdhima

Regjia: Ibrahim Muço, Kristaq Mitro
Skenari: Kiço Blushi, Nexhati Tafa
Muzika: Aleksandër Peçi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1976
Kohëzgjatja: 50 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 24 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233