Tingujt e Luftes

$12.95

Përshkrimi: Bardhi jetim, shkon të punojë në qytet në familjen e pasur të Galip Shkëmbit, i cili ka një djalë, Nardin. Në shtëpinë e tregëtarit të pasur vjen vazhdimisht Eqeremi, që i jep Nardit mësime violine. Por Eqeremi zbulon talentin e Bardhit. Me ndihmën e Eqeremit, Bardhi mëson t i bjerë violinës, dhe të bëjë aksionet e para kundër fashistëve.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Astrit Tota, Shpresa Papapavllo, Koço Tollko

Aktorë: Ndrek Luca, Reshat Arbana, Sulejman Pitarka, Antoneta Papapavli, Sokol Goxhi, Rubin Pitarka, Anila Kardhashi

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Flamur Topi
Muzika: Tish Daija
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1976
Kohëzgjatja: 81 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233