Thirrja

$12.95

Përshkrimi: Kujtim Morava shkon të punojë në një fshat shumë të prapambetur ku vepron ende kanuni. Kujtimi merr pjese në prishjen e kishave dhe të xhamive të cilat quheshin qëndra të mbështetjes së kanunit dhe të prapambetjes. Filmi bazohet në ngjarje reale të reformave partiake të fundit të viteve 60.

Bashkëpunëtorë: Bardhyl Martiniani, Arben Basha, Arben Rino

Aktorë: Astrit Çerma, Liri Lushi, Ndrek Luca, Albert Verria, Nikolin Xhoja, Vangjel Heba, Tinka Kurti, Viktor Bruçeti, Lutfi Hoxha

Regjia: Fehmi Hoshafi
Skenari: Kujtim Gjonaj, Ilinden Spase
Muzika: Tasim Hoshafi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1976
Kohëzgjatja: 69 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 43 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Monday 16 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52