Ilegalet

$12.95

Përshkrimi: Lëvizja Antifashiste në qytet ka marrë përpjestime të mëdha. Ndërkohë një emisar i SIM it zbulimi informativ i ushtrisë Italiane nën petkun e inxhinier Tostit kërkon të depërtojë në radhët e njësiteve guerile. Por vigjëlenca dhe largpamësia e komunistëve si Besimi e Milo, bën që veglat e SIM it të japin llogari për krimet e bëra.

Bashkëpunëtorë: Bardhyl Martiniani, Aziz Karalliu, Donika Muçi, Lavdim Fortuzi

Aktorë: Stavri Shkurti, Astrit Çerma, Rikard Ljarja, Leka Selfa, Fitim Makashi, Mimoza Cika, Florinda Mancaku, Vangjel Heba, Ferdinand Radi, Gjon Vata, Llambi Kaçani, Ilir Dashi, Arben Imami

Vlerësime: Skenari fiton çmimin e III në Konkursin Kombëtar të Dramaturgjisë 1976 Tiranë. Stavri Shkurti e RikardLjarja u nderuan me medaljen e Festivalit të Filmit Shqiptar, 23 prill 1977, në rolet e Besimit dhe të inxhinjer Tostit.

Regjia: Rikard Ljarja, Saimir Kumbaro
Skenari: Abaz Hoxha, Peçi Dado
Muzika: Hajg Zaharjan
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1976
Kohëzgjatja: 73 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 30 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Customers who bought this product also purchased...

Your IP Address is: 54.167.83.233