Fijet qe priten

$12.95

Përshkrimi: Një agjent i huaj, Sami Ameni, zbret në aeroportin e Rinasit dhe menjëherë nis kërkimet për të aktivizuar një agjent tjetër, Markon, me të cilin ka bashkëpunuar pranë gjermanëve gjatë luftës. Plani i tyre është hedhja në erë e një uzinë të madhe. Për këtë u duhet të marrin të dhëna nga Besa, e cila ka humbur disa dokumenta dhe ndjehet e kërcënuar. Por plani i tyre dështon.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Namik Prizreni, Marika Vila, Koço Tollko

Aktorë: Kadri Roshi, Roza Anagnosti, Astrit Çerma, Reshat Arbana, Serafin Fanku, Zhani Ziçishti, Sandër Prosi, Petrit Llanaj, Demir Hyskja, Aishe Stari

Vlerësime: Roza Anagnosti u nderua me medaljon në Festivalin e II të Filmit Shqiptar në prill 1977. Diskutohet filmi në mbledhjen e Këshillit Artistik të dt. 17.03.1976. Diskutojnëe Endri Keko, Dalan Shapllo, Anastas Kondo, Ksenofon Dilo, Limoz Disdari, Dhimitër Anagnosti, Niko Koleka, Viktor Gjika, Angjelina Xhara, Krisanthi Kotmilo, Strato Vodica. Filmi vlerësohet me disa vërejtje.

Regjia: Muharrem Fejzo
Skenari: Neshat Tozaj
Muzika: Shpëtim Kushta
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1976
Kohëzgjatja: 93 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233