Udhetim ne pranvere

$12.95

Përshkrimi: Film muzikor. Valbona një këngëtare e re, niset me vonesë për të gjetur shokët e saj të ansamblit që kanë filluar një turne nëpër të gjithë Shqipërinë. Një shofer i ri, përpiqet ta ndihmojë dhe e shoqëron kudo, si një bashkëudhëtar i pandarë, deri sa i shfaq edhe dashurinë.

Bashkëpunëtorë: Pellumb Kallfa, Kleo Nini, Elda Budini, Lavdi Fortuzi

Aktorë: Minella Borova, Liliana Kondakci, Spiro Strati, Nikolin Xhoja, Meropi Xhoja, Aishe Stari, Aishe Mullai, Fredi Gusho, Iliriana Tona, Krisanthi Kotmilo, Izet Mato, Dhimitraq Kosta

Regjia: Qerim Mata
Skenari: Gjergj Vlashi
Muzika: Avni Mula
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1975
Kohëzgjatja: 71 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233