Rrugicat qe kerkonin diell

$12.95

Përshkrimi: Nebi Surreli, së bashku me nënën, jeton në varfëri të plotë, duke tërhequr një karrocë, si shpërndarës qymyri. Në këtë botë gati të nëndheshme njerëzore, ku e poshtëron Ganiu, një tregëtar qymyri, ai njihet me ilegalë të luftës, si Halimi, Gaqua, Mihali dhe Semi dhe pas kësaj fillon të hedhë trakte deri sa merr pjesë në një aksion te rrëmbimit të një shaptilografi.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Shyqyri Sako, Marika Vila, Xhevat Behri

Aktorë: Mevlan Shanaj, Rikard Ljarja, Demir Hyskja, Sheri Mita, Yllka Mujo, Pandi Raidhi, Ndrek Luca, Lec Shllaku, Dhimiter Orgocka, Stavri Shkurti, Fitim Makashi, Dafa Xhezair, Pëllumb Dervishi, Lutfi Hoxha

Vlerësime: Regjisorët Saimir Kumbaro, Rikardar Ljarja dhe aktoret Mevlan Shanaj, Demir Hyskja, Pandi Raidhi dhe Ndrek Luca u nderuan me çmim të veçantë dhe medaljonin e Festivalit të I të Filmit Artistik Shqiptar.

Regjia: Rikard Ljarja, Saimir Kumbaro
Skenari: Dhimitër Xhuvani
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1975
Kohëzgjatja: 142 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19