Ne fillim te veres

$12.95

Përshkrimi: Viti '42. Në një qytet bregdetar, bëhen planet dhe penetrimet e illegalëve për të hedhur në erë një depo ushtarake me municione. Fshatari Jaho Labi, që hyn në punë si hamall dhe vajza e Riza Korrës, Vera, të cilën i ati kërkon ta mbajë të mbyllur, lidhën me njerëzit e lëvizjes komuniste, ndërsa toger Gurabardhi që ka punuar pranë Italianëve e ndihmon të gjithë grupin të arrijë qëllimin.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Astrit Tota, Atalanta Pasko, Androniqi Vangjeli, Loni Progri, Josif Kromidha

Aktorë: Sandër Prosi, Astrit Çerma, Demir Hyskja, Agim Shuke, Guljelm Radoja, Ndrek Luca, Sheri Mita, Minella Borova, Mirjana Deti, Albert Verria, Bujar Lako, Tinka Kurti, Elida Cangonji, Ndrek Prela, Andon Qesari, Besa Imami, Lazër Filipi

Vlerësime: Çmimin e dytë për skenar me rastin e 30 vjetorit të Çlirimit në 1974 në Konkursin letraro artistik. U shpall filmi më i mirë në Festivalin e I të filmit artistik 1974. Peçi Dado nderohet me Çmimin e Republikes të kl.I. Aktori Sandër Prosi nderohet me Çmimin e Republikës Kl I për rolin e Jahos dhe merr kupën e Festivalit të I të filmit artistik. Me çmim të veçantë Elida Cangonji, Astrit Tota, Astrit Cerma e Lazer Filipi.

Regjia: Gëzim Erebara
Skenari: Peçi Dado
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1975
Kohëzgjatja: 73 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19