Lume drite

$12.95

Përshkrimi: Bardhi punon si mësues në një fshat malor. Midis nxënësve është bërë problem Adushi, që ka braktisur shkollën. Por Bardhi i qëndron pranë dhe përpiqet të kuptojë shqetësimet e vërteta të tij. Bardhi i kthen Adushit dashurinë për shkollën.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Azis Karalliu, Krisanthi Kotmilo, Skënder Nuzi

Aktorë: Ilir Çelia, Ymer Bala, Zana Dema, Zef Nikolla, Zhani Ziçishti, Tinka Kurti, Tonin Ujka

Vlerësime: Petraq Lubonja u nderua me çmimin e vaçante për punen e operatorit në Festivalin e Filmit Shqiptar,1976.

Regjia: Ismail Zhabjaku
Skenari: Agim Cerga
Muzika: Avni Mula
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1975
Kohëzgjatja: 56 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 25 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19