Kur hiqen maskat

$12.95

Përshkrimi: Këngët, humori dhe sarkazma e estradës janë kthyer në episode të një filmi gazmor që ve në lojë veprimet burokratike të zyrtarëve ose sjelljeve të ndryshme liberale që luftoheshin në atë kohë në mënyrë të programuar.

Bashkëpunëtorë: Lionel Konomi, Namik Prizereni, Elda Budini, Saliko Hoxha

Aktorë: Skënder Sallaku, Skënder Plasari, Dario Llukaçi, Xhemal Myftiu, Enver Dauti, Tonin Konçi, Vegim Xhani, Fitore Sallaku, Tatiana Shehu, Vaçe Zela, Tonin Tërshana, Liljana Kondakçi, Zija Saraçi

Regjia: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Dhimitër Anagnosti
Muzika: Pjetër Gaci, Agim Prodani, Enver Shëngjergji, Arga Xhunga, Cesk Zadeja
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1975
Kohëzgjatja: 76 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91