Beni ecen vete

$12.95

Përshkrimi: Benin nuk e lejojnë të luajë jashtë mureve të shtëpisë. Xha Thomai që vjen nga fshati, e merr me vehte dhe për herë të parë Beni gjendet pa kujdesin e prindërve. Beni për herë të parë jeton në një familje fshatare, ku i duhet të mësojë shumë gjëra të reja. Një natë Beni mbetet i vetëm në mes të pyllit, por tashmë ai fillon të zbulojë një jetë shumë pranë natyrës.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Myrteza Fyshekati, Shpresa Papapavllo, Vangjel Leka

Aktorë: Herion Spiro, Pandi Raidhi, Dhorke Orgocka, Yllka Mujo, Gjergj Sallaku, Koço Guda, Selma Sotirialli, Genc Anastasi, Adrian Laperi, Ema Shteto

Vlerësime: U shpall filmi më i mirë së bashku me filmin "Në fillim të verës" në festivalin e I të Filmit Artistik Shqiptar, prill 1976; Çmimin e klasit I për regjinë Xhanfize Keko; Çmim të veçantë në Festivalin e VIII Ndërkombëtar të filmave për fëmijë në Giffoni Vale Piana, Salerno, Itali 1978; Çmim te veçantë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit, Beograd 1976, Limoz Dizdari çmim të veçantë në FestivaIin e Filmit Shqiptar. 

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Kiço Blushi
Muzika: Limoz Dizdari
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1975
Kohëzgjatja: 72 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52