Cifti i lumtur

$12.95

Përshkrimi: Një komedi për jetën e viteve 70. Dy të rinj, që vijnë nga besime të ndryshme fetare, vendosin të martohen me njëri tjetrin.dhe ua bëjnë të njohur dashurinë prindërve të tyre. Në takimin midis dy baballarëve, i ati i djalit, i rrethuar nga gruaja dhe halla krijon gjithfarë situatash komike pasi nuk e fsheh dot se nuk e do vajzën që vjen nga "një fe tjetër". Por më në fund dorëzohet.

Bashkëpunëtorë: Bardhyl Martiniani, Ksenofo Dilo, Koço Tollko

Aktorë: Bep Shiroka, Nikolin Xhoja, Tinka Kurti, Niko Kanxheri, Marie Qyrsaqi, Paulin Preka, Vitore Nino, Justina Aliaj

Vlerësime: Tinka Kurti per rolin e nenes dhe Bep Shiroka per rolin e fanatikut u nderuan me çmimin e veçante ne Festivalin e I re te Filmit Shqiptar.

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Kiço Blushi, Piro Milkani
Muzika: Agim Krajka
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1975
Kohëzgjatja: 70 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 24 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91