Shperthimi

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Iliri një kërkues nafte fillon shpimet në një zonë gëlqerore, ku nuk ka asnjë të dhënë të studiuesve të mëparshëm. Nuk është e lehtë të kapërcesh të gjithë llojet e vështirësive fizike dhe profesionale dhe të mungesës së përvojës. Por Iliri nuk ka kërkuar më kot dhe fontana e naftës shpërthen.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Astrit Tota, Marika Vila, Abdulla Osmanlliu

Aktorë: Rikard Ljarja, Demir Hyskja, Ndrek Luca, Pandi Raidhi, Vladimir Saliu, Nikolla Llambro, Sandër Prosi, Llambi Kaçani, Violeta Dede, Rustem Xhoja, Albert Verria, Leonidha Heba, Xhemal Mehmeti, Ndrek Prela, Mihal Ciko, Elida Cangonji.

Regjia: Muharrem Fejzo
Skenari: Anastas Kondo, Lazër Filipi, Mauharrem Fejzo
Muzika: Pjetër Gaci
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1974
Kohëzgjatja: 70 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184