Mimoza Llastica

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Në qendër të filmit është Mimoza, një vajzë e vogël kryeneçe dhe e perkëdhelur që jeton në mes të një kujdesi të tepruar. Mimoza ka gjyshen e vet në dispozicion dhe i dëbon vazhdimisht nga shtëpia shoqet dhe shokët e saj, u prish atyre të gjithë lodrat deri sa mbetet e vetme dhe e penduar vetëm me kukullën.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, F. M Pulaj. Fyshekati, Emine Kasapi, Abdulla Osmanlliu

Aktorë: Zhaklina Dhimojani, Violeta Manushi, Teuta Doçi, Ema Shteto, Anila Kardhashi, Teuta Profi, Elena Dilo, Olizema Pasko, Silvana Banja, Rudina Pema, Pavlina Mani, Ilia Shyti, Ahmet Pasha, Ilir Grezda

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Nasho Jorgaqi
Muzika: Robert Radoja
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1973
Kohëzgjatja: 39 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 33 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52