Cuca e Maleve

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Film muzikor sipas baletit me të njëjtin titull. Gjini, një malësor i pabindur është çkishëruar. Për këtë, vajza e tij mbetet e pa pagëzuar dhe pa emër. "Cuca" përkrahet vetëm pas luftës nacional çlirimtare dhe fillon të punojë në kurset e para kundër analfabetizmit. Por bandat e fshehura, ku janë mbledhur edhe njerëz që kanë çkishëruar të atin, e vrasin.

Bashkëpunëtorë: Dhimitër Anagnosti, Azis Karalliu, Marika Vila, Elda Budini, Xhevat Behri.

Aktorë: Zoica Haxho, Petrit Vorpsi, Hajdar Shtuni, Sakine Sharofi, Albert Janku, Kristaq Rada, Keti Trajani, Sami Bakalli, Pëllumb Agalliu, Hyrije Ahmeti, Meteli Hasa, Miltiadh Papa.

Regjia: Dhimiter Anagnosti
Skenari: Loni Papa, Agron Aliaj
Muzika: Nikolla Zoraqi
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1974
Kohëzgjatja: 81 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52