Operacioni "Zjarri"

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Një punonjës i sigurimit, Kreshnik Martini, ka hyrë në rradhët e një bande agjenturiale e hedhur në veprim në Shqipëri dhe mbledh informacione në të gjithë aksionet e saj. Ky film bazohet në një ndodhi të vërtetë të kundërzbulimit shqiptar, i cili në vitin 53 ka arritur të zbulojë një rrjet që synonte rrëzimin e pushtetit.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Shyqyri Sako, Krisanthi Kotmilo, Xhevat Behri

Aktorë: Llazi Serbo, Ndrek Luca, Tinka Kurti, Enver Plaku, Ymer Bala, Sheri Mita, Marie Logoreci, Qemal Ahmeti, Sulejman Dibra, Demir Hyskja, Tonin Ujka, Albert Verria, Lec Bushati, Ndrek Prela, Perihan Mema, Paulin Lacaj, Çesk Vuksani, Shpend Halili, Primo Shllaku, Gjon Kola, Zef Nikolla, Melpomeni Çobani, Agron Dizdari, Fric Fistani, Muhamet Muço, Hamza Abazi, Esat Kola, Avni Uruçi

Regjia: Muharrem Fejzo
Skenari: Mark Dodani, Enver Isufi, Muharrem Fejzo
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1973
Kohëzgjatja: 83 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 24 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233