Krevati i perandorit

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Filmi bazohet në poemën me fabul të Dritëro Agollit, mbi hyrjen e partizanit Meke ditën e parë të çlirimit, në pallatin ku më parë ka jetuar mbreti i ikur dhe më pas njerëzit e regjencave pushtuese.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Astrit Tota, Shpresa Papapavllo, Fahri Jukniu

Aktorë: Pandi Raidhi

Regjia: Endri Keko
Skenari: Dritero Agolli, Endri Keko
Muzika: Cesk Zadeja
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1973
Kohëzgjatja: 26 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52