Brazdat

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Marta është një vajzë e re energjike, e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet traktoriste. Në fillim, burri i saj, Ademi, i cili do ta ketë Martën shoqe pune dhe do të ngasin të njëjtin traktor, e inkurajon këtë dëshirë të Martës. Por më pas familja e re ka probleme, Marta zbulon karakterin e vërtetë të Ademit, i cili jepet shumë pas interesave vetjake.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Myrteza Fyshekati, Krisanthi Kotmailo, Ilir Gjata

Aktorë: Elida Topçiu, Pandi Siku, Astrit Çerma, Muhamet Shehu, Sotiraq Bratko, Albert Verria, Ilia Shyti, Susana Zekthi, Besa Imami, Mihal Stefa, Arqile Nasho, Vangjel Myzeqari, Myqerem Ferra, Liza Lasku, Neki Shkaba, Gaqi Vishi, N Pogaçe, K. Gjyli, K. Naumi, Z. Kapo, M. Mita, A. Hasko, O. Kondo, E. Laska, V. Beqari, B. Beqiraj, Q. Zhegu

Regjia: Kristaq Dhamo
Skenari: Dhimiter Xhuvani
Muzika: Shpetim Kushta
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1973
Kohëzgjatja: 85 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 22 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Sunday 15 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19