Odisea e tifozave

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Filmi është një komedi, në të cilën një grup tifozash të sëmurë shkaktojnë shumë probleme dhe mosmarrëveshje midis tyre dhe qytetit.

Bashkëpunëtorë: Lionel Konomi, Shyqyri Sako, Adriana Elini, Abdulla Osmanlliu

Aktorë: Robert Ndrenika, Arben Shaka, Hasan Fico, Enver Dauti, Dhimitër Nushi, Shaban Kapllani, Xhezair Dafa, Skënder Luniku, Muharrem Uznova, Lulëzim Vojka, Lec Vuksani, Gjon Kacagjeli.

Regjia: Xhezair Dafa
Skenari: Skënder Plasari
Muzika: Aleksandër Lalo
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1972
Kohëzgjatja: 28 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91