Ndergjegjia

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Fitimi punon si mekanik në një oficinë. Nga pakujdesia, ai le pa rregulluar frenat e një kamioni, dhe i shkakton një aksident Petros, shoferit të kamionit. Petro do të ndëshkohet për pakujdesi. Fitimin fillon ta brejë ndërgjegja por e ka të vështirë të pranojë fajin. E fejuara e tij i jep kurajë për të treguar të vërtetën.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Bujar Zajmi, Marika Vila, Lirim Mulosmani

Aktorë: Rikard Ljarja, Roza Anagnosti, Fitim Makashi, Gëzim Kame, Petrit Llanaj, Gjon Karma, Lazër Vlashi, Spiro Urumi, Lazër Filipi, Ismail Zhabjaku, Marika Kallamata.

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Hysen Hakani
Muzika: Limoz Dizdari
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1972
Kohëzgjatja: 77 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 32 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91