Montatorja

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Hëna, duke punuar në një kantjer industrial, i lind dëshira për t'u bërë saldatore. Kjo ëndër bëhet shpejt realitet. Në kantjer ajo ndjen gëzimin e punës. Aty njihet me Agimin, punëtor pararojë dhe djalë të sinqertë. Të dy nisin shtegtimin e gjatë në montimin e veprave të tjera më të mëdha në Shqipëri.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Shyqyri Sako, Ismail Balla, Loni Progri.

Aktorë: Fatbardha Cani, Vangjush Furxhi, Petrika Riza, Vera Grabocka, Pandi Raidhi, Minella Borova, Jani Riza, Sotiraq Çili

Regjia: Muharem Fejzo
Skenari: Dhimitër Xhuvani
Muzika: Limoz Dizdari
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1970
Kohëzgjatja: 35 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 24 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91