Malet me blerim mbuluar

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Viti 43. Kabo, Jaho si dhe Peliceli, një mjek Italian dhe Zeneli i vogël, mbajnë në një vig Lilo Laben, drejt spitalit partizan. Jaho tregon gjatë rrugës dobësi të veçantë për Lilon. Grupi qëndron në shtëpinë e Safa Ymerit në natën e dasmës së të birit, Birçes. Dhëndëri bashkohet me shokët e rinj. Në pranverën tjetër, Jaho dhe shokët e tij kthehen për të marrë Lilon në spital, por e gjejnë atë me këmbën e prerë.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Namik Prizreni, Androniqi Vangjeli, Koço Tollko

Aktorë: Yllka Mujo, Timo Flloko, Viktor Zhusti, Kadri Roshi, Vangjush Furxhi, Agim Mujo, Mevlan Shanaj, Vangjel Heba, Feraj Meçule, Birçe Hasko, Bernard Kokalari, Myqerem Ferra, Liza Haska, Niko Kanxheri, Kristaq Kola

Regjia: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Dhimitër Anagnosti
Muzika: Limoz Dizdari
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1971
Kohëzgjatja: 96 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 45 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91