Mengjese lufte

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Lufta e Dytë Botërore. Disa fëmijë të një qyteti të vogël, Guri, Piro, Milo dhe Tomi përfshihen spontanisht në një aksion kundër dy gjermanëve që po lahen në liqen. Shqetësimi i fëmijëve kundrejt pushtuesve, tërheq vëmendjen e të rriturve.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Myrteza Fyshekati, Krisanthi Kotmilo, Saliko Hoxha

Aktorë: Rauf Pojani, Fatmir Dika, Edmond Papa, Franc Dushi, Sander Prosi, Pandi Raidhi, Demir Hyskja, Fatmir Glaceni, Mihal Paparizo, Ilia Shyti, Pandi Xexi, Ymer Bala, Ndrek Shkjezi, Gavril Panariti, Xhuvi Shuke, Minella Borova, Jani Riza, Stavri Shkurti, Vera Grabocka

Regjia: Kristaq Dhamo
Skenari: Dhimitër Xhuvani
Muzika: Robert Radoja
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1971
Kohëzgjatja: 77 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91