Kur zbardhi nje dite

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Filmi është ndërtuar në tre histori: "Armët", "Meço" dhe "Ura". Flet për heroizmin e njerëzve të thjeshtë gjatë viteve të stuhishme të Luftës së Dytë Botërore, ku ata rrëmbejnë armët, rindërtojnë urat e hedhura në erë, ku më të mirët sakrifikohen.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Azis Karalliu, Androniqi Vangjeli, Xhevat Behri

Aktorë: Demir Hyskja, Birçe Hasko, Drita Bardhi, Hasan Konçi, Pandi Siku, Zija Grapshi, Skënder Plasari, Ferdinand Radi, Leka Kruta, Myqerem Ferra, Arqile Nasho, Nazmi Boshnjaku, Piro Sava, Luftar Veshi, Andon Qesari, Pandi Raidhi, Rikard Ljarja, Kadri Roshi, Bexhet Nelku, Adelina Xhafa, Mihal Stefa, Albert Verria, Tonin Ujka, Lavdije Bisha, Timo Flloko, Gjyzepina Kosturi, Kristaq Mitro, Diana Panariti, Piro Eshi, Vangjush Furxhi.

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Anastas Kondo, Ksenofon Dilo, Piro Milkani
Muzika: Fehim Ibrahimi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1971
Kohëzgjatja: 103 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 32 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91