I teti ne bronx

$12.95

Përshkrimi: Në përvjetorin e vdekjes së komisarit Ibrahim Kovaçi, shtatë nga shokët e tij të luftës, mësuesi, Arifi, Alma, dr. Borova, Andoni, Rustemi dhe Xhemali, shoqërojnë bustin e komisarit për në fshatin e tij të lindjes ku do t i dedikohet një ceremoni përkujtimore. Gjatë rrugës, secili nga ata sjell në mendje ngjarje të lidhura me jetën dhe luftën e Ibrahimit dhe konfrontimet me antogonistin Sali Protopapa.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Namik Prizreni, Ismail Balla, Vangjush Leka

Aktorë: Mevlan Shanaj, Bexhet Nelku, Vangjush Furxhi, Yllka Mujo, Sander Prosi, Ndoc Cefa, Petrika Riza, Robert Ndrenika, Piro Mani, Kadri Roshi, Krisanthi Kotmilo, Vangjel Grabocka, Qerim Mata, Mihal Stefa, Meropi Xhoja, Dhimiter Trajçe, Roland Piperi, Bujar Kapexhiu, Pandi Raidhi, Elma Gjini, Jani Riza, Albert Verria, Ilirjana Kamani

Regjia: Viktor Gjika
Skenari: Dritëro Agolli, Viktor Gjika
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1970
Kohëzgjatja: 95 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 35 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91