Guximtaret

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Ilirit i janë kultivuar në familje mendjemadhësia, egoizmi si një djalë i përkëdhelur. Shokët dhe shoqet e qortojnë, e ndihmojnë dhe e thërrasin në gjirin e tyre. Në grupin e alpinistëve të vegjël që shkojnë në malësinë e veriut, ai arrin të zbulojë veten, të çmojë vlerën e shokëve dhe të fillojë një jetë të re.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Bujar Zajmi, Marika Vila, Koço Tollko.

Aktorë: Artan Santo, Mevlan Shanaj, Edmond Gezdari, Agim Mujo, Zana Turku, Kujtime Disha, Adrian Devolli, Leonard Dalliu, Bajram Matjani, Niko Hobdari, Tinka Kurti, Demir Hyskja, Sandër Prosi, Skënder Ceka, Lazarin Mazreku, Serxho Pistuli, Myzejen Njala, Xhoxhi Busho

Regjia: Gëzim Erebara
Skenari: Gëzim Erebara
Muzika: Robert Radoja
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1970
Kohëzgjatja: 89 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91