Përse bije kjo daulle?

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Bazuar në romanin "Dasma" të Ismail Kadaresë. Katrina dhe Xhaviti, dy të rinj vullnetarë, bien në dashuri gjatë ndërtimit të një hekurudhe dhe vendosin të martohen. Por babai i Katrinës, një malësor që e ka fejuar vajzën pa pëlqimin e saj, nuk mund ta pranojë këtë martesë. Ai shkon në ceremoninë e dasmës për të vrarë të bijën. Por ç ndodh

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Ksenofon Dilo, Vitori Çeli, Xhevat Behri.

Aktorë: Adelina Xhafa, Mihal Stefa, Lluk Kaçaj, Shkëlqim Basha, Dhimitër Pecani, Fehmi Hoshafi, Arben Shaka, Gaqo Spiro, Timoleo Flloko, Lazër Filipi, Seit Boshnjaku, Xhuljeta Doko, Albert Verria, Mihal Popi, Xhemal Myftiu, Violeta Manushi, Gjon Karma, Asllan Vladi.

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Ksenofon Dilo, Ismail Kadare
Muzika: Fehim Ibrahimi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1969
Kohëzgjatja: 86 min

Add to Cart:

  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233