Njesiti gueril

$12.95

Përshkrimi: Lufta e Dytë Botërore. Agjensia Italiane e spiunazhit SIM , nëpërmjet Ludovikut mundohet të futet në rradhët e njësiteve guerile të qytetit. Ata synojnë të zbulojnë dhe asgjësojnë krerët dhe të gjithë rezistencën. Agjenti Ludovik zbulohet dhe kështu dështon i gjithë operacioni fashist "Gjarpëri i zi".

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Shyqyri Sako, Manushaqe Halili, Xhevat Behri.

Aktorë: Ndrek Luca, Petrit Llanaj, Drita Haxhiraj, Saimir Kumbaro, Pëllumb Dervishi, Skënder Plasari, Kadri Pirro, Lazër Vlashi, Vangjel Heba, Pjetër Gjoka, Sulejman Dibra, Spiro Urumi, Avni Resuli, Shkëlqim Basha, Fitim Makashi, Marika Kallamata, Zejnulla Hatibi, Fatos Haxhiraj, Marie Logoreci, Hysen Pelingu, Dhimitër Pecani, Fiqiri Seidaj, Jonuz Dini, Çesk Vuksani, Zef Marashi, Neki Shkaba.

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Muharrem Skënderi, Hysen Hakani
Muzika: Agim Krajka
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1969
Kohëzgjatja: 83 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 24 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184