Horizonte te hapura

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Ngjarja bazohet në ngjarje reale në portin e Durrësit, ku punon Sokrati, Robert Çamçakizi dhe Urani, i cili, sakrifikon jetën e tij për të ruajtur bigën gjatë një stuhie.

Bashkëpunëtorë: Viktor Gjika, Shyqyri Sako, Adriana Elini. Vangjel, Koço Tollko

Aktorë: Dhimitër Orgocka, Sandër Prosi, Robert Ndrenika, Pandi Raidhi, Gaqo Spiro, Nikolin Xhoja, Sulejman Pitarka, Mirketa Çobani, Shpëtim Shmili, Ermir Kokalari, Dhorkë Orgocka, Thanas Boradini, Todi Thanasi, Gaqo Lepuri, Dashamir Gjati, Petraq Gjata, Abdulla Duma, Vangjel Sotiri, Mustafa Alushi.

Regjia: Viktor Gjika
Skenari: Dritëro Agolli
Muzika: Limoz Dizdari
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1968
Kohëzgjatja: 83 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233