Dueli i heshtur

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Përpjekjet e tre vetëve: kapter Rahmiut, Bepinos dhe Islamit për të rrëmbyer një motovedete ushtarake me qëllim të arratisen në Itali. Ata ndeshen me marinarin Skënder Guri i cili i zbulon qëllimet e tyre, arrin t'i asgjësoje dhe të kthejë anijen mbrapsht në Shqipëri.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Astrit Tota, Ismail Balla, Asim Raxhimi

Aktorë: Rikard Ljarja, Ndrek Luca, Reshat Arbana, Bujar Kapexhiu, Injac Saraci, Fitim Makashi.

Regjia: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Nasho Jorgaqi
Muzika: Nikolla Zoraqi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1967
Kohëzgjatja: 79 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 34 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19