Oshëtimë në bregdet

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Lufta e Dytë Botërore. Patrioti Jonuz Bruga ka konflikte me djalin e tij më të ri, Selimin, i cili bën një jetë të shthurur dhe tradhëton atdheun e tij duke mos u pajtuar me luftën Antifashiste. Ndërkohë vëllezërit e tij, Dini, Petriti dhe Vehipi luftojnë duke drejtuar grupet guerile të qytetit.

Bashkëpunëtorë: Piro Milkani, Azis Karalliu, Xhanfize Keko, Xhevat Behri

Aktorë: Ndrek Luca, Agim Shuke, Sandër Prosi, Dhimitër Pecani, Elez Kadria, Marie Logoreci, Pavlina Mani, Leka Bungo, Robert Ndrenika, Fatos Haxhiraj, Vangjush Furxhi, Spiro Urumi, Lazër Filipi, Vangjeli Pikuli, Sheri Mita, Kristo Jorgji.

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Sulejman Pitarka, Hysen Hakani
Muzika: Cesk Zadeja
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1966
Kohëzgjatja: 79 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 50 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233