Vitet e para

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Filmi trajton problemin e tharjes se kenetes se Maliqit ne rrethin e Korçes dhe konfliktit midis sabotatoreve qe pengojne tharjen e kesaj kenete dhe ndertueseve e vullnetareve qe punojne me vetmohim per realizimin e kesaj vepre te madhe.

Bashkëpunëtorë: Piro Milkani, Ksenofo Dilo, Vitori Çeli, Xhevat Behri

Aktorë: Piro Mani, Sandër Prosi, Margarita Xhepa, Ilia Shyti, Pandi Raidhi, Skënder Plasari, Spiro Urumi, Bexhet Nelku, Todi Thanasi, Marie Kraja, Mihal Stefa, Thimi Filipi, Violeta Manushi, Jani Riza, Donika Minga, Dhimitër Pecani, Tonin Konçi, Ndrek Prela, Kristo Jorgji, Lazër Vlashi, Stavri Shkurti, Vangjush Grabocka, Enver Plaku, N. Shedollari, Ingrid Zyma.

Vlerësime: Filmi është nderuar me Çmimin e Republikës së Klasit të II për regji.

Regjia: Kristaq Dhamo
Skenari: Fatmir Gjata
Muzika: Nikolla Zoraqi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1965
Kohëzgjatja: 89 min

Add to Cart:

  • 45 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184