Toka jone

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Në një fshat në veri të Shqipërisë, reforma agrare i kthen tokën Lokes dhe familjes së saj, të cilën ia kishte përvetësuar me intriga Tuç Maku, një pronar i madh tokash në atë zonë. Fillon konflikti midis dy familjeve. Tuç Maku hakmerret duke vrarë Murrashin djalin e Lokes i cili ishte një nga aplikuesit e reformës agrare. Mbas kësaj tragjedie, Lokja kthehet te fëmijët e saj, Leka dhe Filja.

Bashkëpunëtorë: Dhimitër Anagnosti, Grigor Konomi, Irena Harito, Koço Tollko

Aktorë: Mario Ashiku, Marie Logoreci, Loro Kovaçi, Vangjel Heba, Roza Xhuxha, Luixhina Leka, Gaqo Spiro, Qemal Mahmeti, Ndoc Sheldija, Enver Dauti, Tef Pali, Mihal Stefa, Besim Levonja, Lazër Vlashi, Luan Qerimi, Ilia Shyti, Çesk Vuksani, Qenan Toro, Zef Makashi, Seit Boshnjaku, Xhevat Serezi, Neki Shkaba.

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Peçi Dado
Muzika: Cesk Zadeja
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1964
Kohëzgjatja: 72 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 30 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184